Sminkkort för damaproduktion

 

I helgen hade vi i läxa att hitta på en karaktär till en film. Vi skulle beskriva karaktären och berätta hur vi ville sminka den och varför.

 

Denna karaktär valde jag och så här skrev jag... (som sagt, allt är bara påhittat)

 


 

 

 

Mila Carpenter

 

Huvudperson i ny thriller/action film. En stark karaktär vars harmoniska liv som småbarnsförälder brytits mitt itu av ett brott som begåtts när hon befunnit sig på fel plats, fel tid på dygnet. Karaktären skapar skräck och spänning i sina tittare genom våghalsade försök att rentvå sitt namn och får oss att le och fascineras när hon på några snabba ögonblick lyckas falla tillbaka till en mjuk och trygg modersroll, allt för att hålla oron borta från sitt barn. Mila lyckas bygga upp ett dubbelliv utan dess like och inser ganska snart att föräldrarlivet blott kommer vara ett minne om inte den riktiga brottslingen snart sätts dit...

 

Milas makeup och styling ska ha en underton av mod och uppriktig beslutsamhet, toppat med charm och oskuldsfullhet. Focus ligger på blåsotade ögon och yviga fransar (lösfransar), för en blick med sug och attityd. Munnen ska hållas blekt neutral i en matt, gråaktig ton. Hon ska också ha lite extra shading och highlighting, för att få fram ett skulpterat ansikte med måttligt vasst uttryck. Hudtonen ska vara ljus och något porslinstonad. Bryn ska vara ifyllda.

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar