Senaste dådet..

 

Ja.. det är ju knaggligt med inlägg nu ju......... På måndag blir det mer bloggande igen. För då kommer jag hem. Är bortrest tills dess.

 

I förrgår gjorde jag en GRYM plåtning.... ojojojoj......... ni ska få se. :D :D Jag väckte liv i en f.d. fotograf, en superduktig hobbygrafiker och en helt okänd modell. Alla var helt med på mina idéer och gjorde fantastiska jobb. Imponerad. TACK för samarbete!!!!

 

 

Vi förberedde allt under hela förmiddagen och började på eftermiddagen, och blev färdiga halv 4 på morgonen. Hehe... Då jobbar man i passion ;) Vi hade så kul så ni anar inte. Hade jag fått välja hade vi fortsatt några dagar till, men vi upptäckte plötsligt att vi inte hade fått i oss någon mat på typ ett dygn.

 

1. Först blev det en spökbåt i regn och storm... Två blekt sminkade tjejer (samma person) i båten. Den ena i fasansfull skräck och den andra kontrade i fullständig lugn och likgiltig sömn. Båten var täckt av fisknät och spindelnät och andra trevligheter. Grafikern är på gång att fixa specialeffekter. Det kommer bli så coolt så coolt......!!

 

2. Andra idén var en starkt sminkade ung tjej/flicka i röda läppar och rosiga kinder, invirad i orangea och röda sjalar, totalt i kontrast. Sköna varma lekfulla toner. Hon sitter enkelt och ser ut genom ett fönster och solen lyser in på henne. Otroligt vackert faktiskt!! Jag blev så tagen att jag tog över kameran en stund! :P haha

 

3. Tredje var en tjej i 20/30-tals stil, poserade bredvid en otroligt fin höstfärgad bakgrund. Dockansikte, skruvlockar och vit sval klänning. Klassiska 30-tals glamour/hollywood-poser. :) Me like!! Grafikern håller nu på att göra åldrig effekt på kortet. Ljuset låg perfekt över tjejen och hon var en duktig modell som rörde sig helt bekvämt och elegant framför kameran. Cred till henne för det!!

 

4. Fortsättning på 3:an. Tjejen tar sångarroll och agerar framför en gammal, gammal mikrofon som vi lyckats komma över. Hon är dessutom sångare irl så bilderna satte sig ju som gjutna.

 

5. Modellen kläddes i karlakläder. Svart kappa och hatt. Röda läppar, stolt huvud, flirtiga blickar och hatten på sned. Vinklarna, färgerna, ljuset.. Esteten i mej blev lyrisk.

 

6. Vi hittade en slags tunnel/lucka som modellen fick, i brådska och oro rymma genom. Sminkad i jordiska färger. Hon ser sig hastigt bakåt.. undrar om någon följer efter.. öppnar luckan till friheten och kastar sig ut med nyckel och kappsäck i högsta hugg. Resultatet blev faktiskt överraskande häftigt!!

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar