Katastrofala LP-omslag

 

Men hjälp!!! Hahaha... Läs detta inlägg ur bloggen http://katastrofalaomslag.blogspot.com/!

 


 

Katastrofala Omslag

 

 

"Det som fångade mig först med denna plattan bygger på en intern historia om ordet "KANE". Eller historia är väl att ta i, det är helt enkelt en övertygelse om att ordet KANE uttalat högt och tydlig (på svenska, med långt A och uttalat E) är ett av de fulaste ord som våra stämband kan frambringa. Följaktligen har det länge använts som kraftuttryck och smädelse, och vi var flera som blev eld och lågor när vi upptäckte makeupmärket KANE-BO och den danska förskolan Kanebo Barnehage.


Här har vi alltså General Kane, mannen som personifierar uttrycket och som gör det med bravur. Med gem i stickkontakten-frisyr och hundhalsband pryder han sitt rakt igenom horribla omslag, som ser ut att ha använts som golvskydd vid ett ommålningsarbete. Han har en Hulk Hogan-mustasch i stubbform, jag vet inte om det var avsiktligt eller ej men han kan ju inte ha tänkt helt klart. Själva ansiktsuttrycket är inte helt lyckat det heller, med ledsna hundögon och halvöppen mun. Vi ser en liten ros på ena axeln, fyra stjärnor på vänster, en liten brosch ovanför...brösten?! General Kane har bröst, med ett inbjudande dekolletage. Kräver väl ingen vidare beskrivning, titta själva och förundras.


För övrigt irriterar jag mig oerhört på att hela omslaget lutar åt vänster, som om man inte blir tillräckligt snurrig av att se allt elände generalen visar upp. För att gardera sig mot sågande kritiker gav han sin skiva fem stjärnor redan från början. Och tre lårben.


1987."

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar