Dagens modebild

 

Jaja.. jajajajaja... Jag SKA försöka blogga oftare.

Nu ska jag snart till jobbet och pendeltågen är ju kaosiga så jag måste åka en timma tidigare, för säkerhets skull. Vi hörs i afton då! :)

 

Panov

Kolla in denna kortfilm!! (Komedi)
Jag har varit makeupartist i filmen. Sminkat lite blod, sår, rynkor och så... :)


Hemma i Sverige

 

Ojojoj... Det krävdes 18 timmars sömn innan jag hade hämtat mig någorlunda från Spanien. Jag kom hem igår middag, somnade och vaknade idag på morgonen. :P

 

Nu ska jag packa i hög fart och åka iväg till släkten för att fira midsommarhelgen. Vi ses!!

 

 

Semester

 

Imorgon reser jag till Spanien/Barcelona!!! NICE!!! :D Jag ska ta många bilder! Har lånad kamera nu eftersom min är kocko. Måste köpa ny, och det har jag sagt länge nu... hehe

 

Bl.a. dessa ställen skall besökas:

 


Nu ska jag packa färdigt... hej hej!!

 

Breakaway

 

Jag sitter och lyssnar igenom världens kändaste låtar - Så många jag hinner lyssna igenom. Jag analyserar sönder dem och låter dem mala.. om och om igen... Allt för att ta in och fånga upp kärnan i musiken, det som gör den så gripande och som är så lätt att tycka om och ta till sig. Hur ska en bra låt byggas upp? Hur ska den framföras? Jag lapar i mig kunskap och inspiration...

 

Min absolut största (så vitt jag vet..) förebild, vad gäller sång, är nog faktiskt Kelly Clarkson. Jag tycker hon är absolut outstanding!!!

 

 



Kellys livshistoria är mycket intressant...
Hon var duktig i skolan och kämpade hårt för höga betyg, men insåg samtidigt att det inte skulle ge henne något. Hon började försörja sig genom att jobba på olika caféer. Innan dess har hennes sångerfarenhet varit att sjunga i skolkören.
Sedan bestämde hon sig plötsligt för att försöka satsa på sången. Hon fick jobb som bakgrundssångerska och flyttade till Kalifornien. Där bodde hon i lägenhet med en kompis, men en dag brann hela lägenheten upp - med ALLT Kelly ägde. Efter det bodde hon i en bil tills hon hittade nytt ställe att bo på.
Hennes kamrat fick höra talas om Idol och tyckte Kelly skulle söka in. Hon gjorde det.... och är nu världsstjärna.

VILKEN HISTORIA!! :O

Hollywood dolls

 

 

Jag tycker alltid det är intressant att se vad som händer med folk som jag jobbat med i stylingbranschen. Ett bra exempel på personer som kommit långt är ju "Hollywood dolls". Nu är deras nya singel ute och de har hamnat fullt ut i rampljuset. KUL!! Gulliga tjejer det.

 

Men några av medlemmarna känner jag inte igen och de har tydligen bytts ut från när jag träffade dem?? Då inser jag plötsligt att en av de nya tjejerna har suttit modell åt mej i skolan. Världen är allt märkligt liten.. :O Hon var ju en grym dansare, så det förstår man ju varför de ville ha med henne i gruppen.

 

 

Deras hemsida HÄR.

 

Jag sminkar en av tjejerna i skolan. hehe... gömmer mej bakom hennes vackra hår. Det blev för pinsamt hamna kort bredvid en färdigsminkad modell.

 

 

Vacancy Labour

 

Hoppas ni inte har missat detta band... som håller på att ta vårt Sverige med stormsteg. :) De tog hem segern i Östergötlands distriktsfinal av Rockkarusellen och kommer utan tvekan ta hem fler...

 

Vacancy Labour



 

Mina personliga favoritlåtar:

 

 

Live...

 

 

Intervju...

 

 

Irriterande nog kan jag inte få filmklippen att lägga sig i mitten. Grr...

 

Jag <3 Sommar


Mitt eget lilla sommarkollage (outfits och annat smått och gott)... från några ÅR tillbaka!! :P

Jag är usel på att ta bilder nu för tiden... (Framför allt för att min kamera är trasig. Ska fixas en ny snart!)

 

 

 

 

 

 

Bloggtips:

 

Nya bloggtips:

 

Modell Annie Oliv - HÄR

 

Makeupartist Maria Högfeldt - HÄR

 

Vi är alla supermodeller...

 

Finns det något härligare för ens självförtroende än att titta på supermodeller utan smink? ;) haha...

 

Natalia Vodianova

 

Gisele Bundchen

 

Naomi Campbell

 

Helena Christensen

 

Karolina Kurkova

 

Pamela Anderson

 

Adriana Lima




 

Snyggast tycker jag faktiskt att Pamela Anderson är utan smink. Trots att hon rynkar pannan.

Sämst tycker jag Gisele Bundchen och Karolina Kurkova ser ut. Gesele har de verkligen lyckats få en dålig posebild på.. hehehe.. och vilket flin!! Men trots allt - notera hennes vältränade mage!

 

Dagens modebild

 

Ojojoj.. det är så varmt att jobba i butiken nu. Vi dör varje dag! Men imorgon är jag ledig. YES!!! Då har jag 1000 saker som ska uträttas. Bankärenden, shoppning, städning, tvättning osv. Allt inför resan måste ordnas eftersom det är min enda lediga dag.

 

På torsdag åker jag till Spanien. NICE. :D :D

 

 

Dagens modebild

 

Tråkiga tråkiga jag... Jag ägnar dessa dagar åt att skriva musik. Har varit ute och gått i 2 timmar också, och solat idag.

 

I övrigt är mitt liv ganska fridfullt för tillfället. Jag har tagit sommarlov, känns det som.. även om jag ju jobbar en del :) Men jag har lite paus från sminket. Tyvärr. Har fått förfrågningar om olika jobb men tackat nej. Jag kan inte koncentrera mig på det just nu när jag måste få färdigt musiken.

 

- Modebild censurerad tillsvidare -

Systrarna Fahrman

 

(Ja, jag är jättesen... :S)

 

I Veckorevyns marsnummer fanns vårmode, uppvisat av systrarna Fahrman. HÄR finns en liten bloggartikel om samma plåtning. Kolla in den! :)

 



Bilder backstage (tagna av mig):

 

Vackra Sofi med en fantastisk sminkning!! Röda läppar och kattögon.

 

Systrarna kan det där med att modella!! :)

 

Superskön outfit!!!!

 

 

He he...

 

Haha.. nä nu måste jag skratta!! Sökte på mitt namn och ramlade in i Angelica Lagergrens blogg, där JAG blivit uppskriven som huvudmua på Veckorevyns plåtning som vi gjorde i nyår. Det borde ju vara Åsa Östergrens namn som står där först, jag bara hjälpte henne!! :D Tack tack, för äran jag inte borde ha fått! ;)

 

Se felet HÄR. Under andra bilden står mitt namn!

 

Tips: Modeblogg

 

Måste tipsa om Li Svärds blogg (stylist, moderedaktör). Den är kul!! :) Li är förresten en supergullig tjej (skrattar, pratar och kramas med alla) som jag fått äran att jobba med två gånger.

 

Bloggen HÄR.

 

Katastrofala LP-omslag

 

Men hjälp!!! Hahaha... Läs detta inlägg ur bloggen http://katastrofalaomslag.blogspot.com/!

 


 

Katastrofala Omslag

 

 

"Det som fångade mig först med denna plattan bygger på en intern historia om ordet "KANE". Eller historia är väl att ta i, det är helt enkelt en övertygelse om att ordet KANE uttalat högt och tydlig (på svenska, med långt A och uttalat E) är ett av de fulaste ord som våra stämband kan frambringa. Följaktligen har det länge använts som kraftuttryck och smädelse, och vi var flera som blev eld och lågor när vi upptäckte makeupmärket KANE-BO och den danska förskolan Kanebo Barnehage.


Här har vi alltså General Kane, mannen som personifierar uttrycket och som gör det med bravur. Med gem i stickkontakten-frisyr och hundhalsband pryder han sitt rakt igenom horribla omslag, som ser ut att ha använts som golvskydd vid ett ommålningsarbete. Han har en Hulk Hogan-mustasch i stubbform, jag vet inte om det var avsiktligt eller ej men han kan ju inte ha tänkt helt klart. Själva ansiktsuttrycket är inte helt lyckat det heller, med ledsna hundögon och halvöppen mun. Vi ser en liten ros på ena axeln, fyra stjärnor på vänster, en liten brosch ovanför...brösten?! General Kane har bröst, med ett inbjudande dekolletage. Kräver väl ingen vidare beskrivning, titta själva och förundras.


För övrigt irriterar jag mig oerhört på att hela omslaget lutar åt vänster, som om man inte blir tillräckligt snurrig av att se allt elände generalen visar upp. För att gardera sig mot sågande kritiker gav han sin skiva fem stjärnor redan från början. Och tre lårben.


1987."

 

BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar





auto