Hollywood-Sessan


Är hon inte vacker, vår prinsessa?
(Prinsessan Madeleine på måndagens Angel Ball.)

Snyggt sminkad också.

 

Within temptation - Evanescence

 

Fler fantastiska låtar...... Jag gillar denna musikstilen. Rått och oskuldsfullt vackert blandat. Harmoniskt. Många instrument. LOVE IT LOVE IT!!!!!

För att inte tala om musikvideon.. alla dessa nostalgiska scener... fantastiska klänningar... stearinljus och slott.. knastrande frostiga färger och långsamma rörelser. Känsla in i minsta detalj. Jag blir så såld!!!

 


Och när vi ändå är inne på detta råkänsliga djupet.... dessa gamla hjärtgripare hoppas jag inte har gått någon förbi..!!
 

 

Jag <3 Sting

 

Jag är helt nerkärad i Stings musik. Och det har jag varit sedan tidig ålder. Detta är mina största favoriter av alla hans verk:

 

 

Laila Bagge


Hittade skojiga filmklipp med ungdomens Laila Bagge. :D I början av hennes stjärnkarriär...

 

Jag kan inte låta bli att få lite Britney Spears känsla över det.

 

 

Dagens modebild

 

Jag har lagt ner alla krav på denna bloggen nu. Jag blogga när jag hinner!! That's it. Musiken måste prioriteras. Och så funderar jag ju på innehållet i bloggen. Det blir väl musiken som dominerar nu ett tag, men så småningom ska jag försöka skriva om hälften hälften. :)

Idag spelades "Fly high" och "Searching" upp live. De första låtarna som jag skrivit tillsammans med två andra låtskrivare. NICE KÄNSLA!!!

 

BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar

auto