Uppdatering

 

Hej igen!! :-) Jag har några minuter lediga som jag kan göra ett inlägg på...

 

 

Nu för tiden är det full rulle. Jag är tillgänglig på internet ca. 5-10 min per dag HÖGST, och då är det bara för att läsa mail. Aldrig förut har jag varit ifrån datorn så här mycket.


Men jag tar mina studier på största allvar och vill inte lägga tid på något annat än att plugga, öva, jobba... Det sägs att det krävs 90% övning och 10% talang för att bli en musiker.

 

Jag saknar sminket. SAKNAR. Men jag älskar att studera musik på heltid. Det är underbart. Jag har så många roliga projekt på gång där... Vi ska spela in musikvideos och skriva 50-tals musik och hålla konserter m.m.

 

Ja, till nästa vecka ska jag ha skrivit en TROVÄRDIG 50-tals låt. Så det gäller att göra ordentligt med research för att förstå och ta in dåtidens populärmusik. Sedan ska man göra eget och få det att låta som en inspelning från 50-talet (möjligtvis med undantag av dåtidens fruktansvärda ljudkvalité).

Jag tycker det är sjukt roligt. Sitter och lyssnar på och analyserar Hank Williams, Elvis Presley, Bill Haley och Marilyn Monroe... Naturligtvis faller jag för "Diamonds are a girls best friend". ;)


Remix:Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar