Hoppa på karusellen och häng med!

 

Jag har hittat några bra makeup-artist-bloggar som jag kommer följa för att få kunskap, tips och inspiration.

 

Det är ju en av de stora nycklarna till framgång - att vara mångsidigt kunnig och alltid hänga med i vad som händer i modevärlden. Man måste alltid vara uppdaterad och hålla ögonen öppna!

 

 

Några favoriter:

 

  • http://www.daisybeauty.com/web/asa-ostergren

Åsa Östergren. En av Sveriges absolut bästa makeupartister. Jobbar mycket utomlands. Kan allt, vet allt. Utbildad på "min" skola.

 

  • http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Linda Hallberg. Sockersöt modell och makeup-artist med en helt extraordinär känsla för färg och form. Allt hon gör blir skönt att se på. Utbildad på Makeup Institutet.

 

  • http://www.metrobloggen.se/shara

Shara. GRYMT BRA makeup-artist med underbart fantasifull konstådra. Har bara varit utbildad makeup-artist i ett år men har redan fått stora jobb hos framstående fotografer (kanske är hennes mångåriga konstutbildning i ryggsäcken en bidragande orsak till en sådan "stjärnstart"). Utbildad på Art of Makeup School.

 

  • http://malinnestor.se/

Malin Nestor. En duktig makeup-artist med enorm kämparglöd! Jobbar sig ihärdigt upp, upp, upp... och kommer säkerligen komma väldigt långt. Utbildad på Makeup Institutet.

 

  • http://bellita.blogg.se/

Isabelle Engquist. Talangfull makeup-artist och hobbymodell. Utbildades på "min" skola för ca. 2 år sedan och verkar ha fått en ganska bra rusch uppåt. Jag hejar på henne!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se
Mode & kläder
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Shopping och Mode
Mode & design bloggar